Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Projektet börjar ta fart

oktober 18th, 2016 | Posted by xwenas in Okategoriserade

Välkommen till vår projektblogg. Efter ett inledande halvår med mycket litteraturläsning och planerande är vi nu igång med projektet. Vi har inte bara fått upp våra informationssidor och vår blogg, utan vi har även börjat välja ut och prova testmaterial och förbereda för intervjuer och pilotstudier. Här hoppas vi kunna hålla dig som är intresserad uppdaterad med såväl information om projektet som intressanta nyheter och spännande forskning om skrivande, skrivsvårigheter, skrivverktyg och relationen mellan tal och skrift.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.